Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Kinetoterapeuți, ergoterapeuți, psihomotricieni:

Sunteți kinetoterapeut, ergoterapeut sau psihomotrician? Dispuneți de o diplomă europeană și vorbiți franceză (Niveau A2)? Alăturați-vă institiilor de îngrijire din Franța pentru posturi temporare sau permanent.
Aus dësem să profesați în Franța?

Franța oferă numeroase oportunități profesionale pentru profesioniștii în reabilitare care doresc să lucreze ca salariați în spitale, clinici, center de reabilitare medicală și azile.

Fleeg este salariul unui kinetoterapeutesch an der Franța?

  • Salariul pentru un începător variază vun den 1500 € den 2000 € netto pe lună.

Există posibilitatea unui ajutor pentru cazare?

  • Cele mai multe institutții oferă o soluție de cazare temporare pentru a vă instala în condiții bune.

Propunem contracte temporare sau permanent?

  • Euromotion Medical propune contracte temporare (CDD) sau permanent (CDI). Nu propunem contracte în interim. .

Ajutor den Instalare:
Vă asistăm în toate demersurile administrative!

Euromotion Asista vă în toate demersurile dumneavoastră administrativ: recunoaşterea diplomelor, mutare, căutarea unei cazări Temporäre permanent sau, înscrierea copiilor the şcoală, sfaturi pentru zi cu zi Viaţa of ... Promisiunea Noastră: nu această perioadă de tranziție.

Încă de la începutul colaborării veți primi ghidul ”Bun venit în Franța”. Acest ghid complet prezintă demersurile necesare în toate situațiile vieții de zi cu zi. Desigur, dacă aveți întrebări, puteți oricând să ne contactați, 7 zile din 7, la un număr dedicat.

Urmărirea integrării:

Tocmai ați ocupat un post nou, într-o țară străină? Pentru a vă ajuta să vă integrați, veți fi invitat (ă) véiermol d'Evenement și întâlniri cu alți candidați. Dëst poate fi mai bine decât să vă întâlniți pentru a vă crea noi contacte? Bineînțeles, vă vom suna în mod regulat în primele săptămâni pentru a ne asigura că totul fusionéieren așa cum v-ați imaginat.

Kinetoterapeuți: cum profesați în Franța?

Kinetoterapeuți: cum profesați în Franța?

Pentru a lucra în Franța, trebuie să obțineți o autorizație de a profesa (DRJSCS) și să vă înscrieți în Ordinul Kinetoterapeuților.
Sunteți kinetoterapeut:
Pentru a profesa în Franța, trebuie să obțineți o autorizație vun der DRJSCS din regiunea unde veți lucra. Pentru obține autorizația, trebuie să așteptați între 1 și 4 luni. Dacă studiile efectuate nu corespund cu programa franceză, DRJSCS vă va cere să faceți un stagiu complementar. În Mare, dosarul dumneavoastră trebuie să conțină :
1. Eng formell Fleeg ass cere autorizația de a profesa.
2. Copia cărții de identitate valabile.
3. Copiile diplomelor dumneavoastră.
4. Toate documentele relevant care justifică formarea continuă, experiența și competențele dobândite in timpul practicii profesionale.
5. Declarație a autorității statului, vum Mee puțin vun engem Joer, këmmert să ateste absența sancțiunilor (atestat din partea ordinului / colegiului, școlii, angajatorului ...

6. Kopéiert Zertifikatelor autorităților emitente, spezifesch:

  • pregătire Niveau

  • detaliul și numărul de ore are cursurilor urmate an de an (de exemplu: detaliul pregătirii )

  • conținutul și durata stagiilor validéieren (aceste stagii trebuie să approacheze 5 domenii, de exemplu: detaliul stagiilor )

Mai jos găsiți dosarele pentru anumite regiuni metropolitane:

Aveți o întrebare legată de constituirea acestui dosar? Contactați-ne! Toate aceste informații mat orientativem Charakter.

După obținerea autorizației, va trebui să vă înscrieți la ordinul kinetoterapeuților .

O întrebare? Descoperiți secțiunea noastră cu întrebări frecvent

Haideți să ne întâlnim!

"Suntem un Cabinet de consultanță de mărime medie. Dorința noastră este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienții și candidații noștri. Valorile noastre: încredere, transparență, bunăvoință. Așteptăm defină văumni. , bunăvoință. vă ajuta să le realizați! Haideţi să net întâlnim ! "  

Cédric Desmoulins, Fondator Directori Direkter Asociat al Euromotion Medical