Ηθική: Οι 11 αρχές μας

Η περιφάνεια της Euromotion ειναι η θετική αντιμετώπιση των κοινωνικών συνθηκών. Κάθε συνεργάτης μας σέβεται τις 11 παρακάτω αρχές μας. Η επιχείρησή μας, ο τρόπος άσκησής μας διέπεται από τις αρχές της Λευκής Βίβλου της δεοντολογίας, αο
recrutement medecin

1. Καταπολέμηση των διακρίσεων: εργαζόμαστε σε μια λογική της μη διάκρισης σε γενικές γραμμέές. Θεωρούμε ίσους όλους τους υποψήφιους. Δεσμευόμαστε ως προς τους πελάτες μας να εξετάζουμε τα προσόντα των υποψηφίων χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τα εξής : την καταγωγή, το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση, την εγκυμοσύνη, τη φυσική εμφάνιση, το όνομα της οικογένειας, την κατάσταση της υγείας, την αναπηρία, τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά, τις συνήθειες, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, τα πολιτικά φρονήματα, τις συνδικαλιστικές δραστηριότητες, την εθνικότητα, το έθνος, τη φυλή ή τη θρησκεία. Αν ένας από τους πελάτες μας δεν συμμερίζεται αυτές τις αρχές, σταματάμε τη συνεργασία μας.

2. Πληρωμή: εισπράτουμε το ποσό μόνο από τους πελάτες μας
που συμφώνησαν στην πρόσληψη ενός συγκεκριμ Σε καμία περίπτωση δεν εισπράτουμε ποσό από έναν υποψήφιο.

3. Ανταγωνισμός: σεβόμαστε την έννοια του θεμιτού ανταγωνισμού. Bäinumm Εξάλλου, δεν επιβάλλουμε κανένα όρο αποκλειστικότητας στις συμβάσεις μας. Αν δεν πετύχουμε τον στόχο μας, σημαίνει ότι δεν ήμασταν οι καλύτεροι.

4. Ένταξη: συνοδεύουμε τους υποψηφίους μας σε όλες τις διοικητικές διαδικασίες στη Γαλλία. Διοργανώνουμε τριμηνιαίες συνεδριάσεις μεταξύ των υποψηφίων, με σκοπό τη δημιουργαίες συνεδριάσεις μεταξύ των υποψηφίων, με σκοπό τη δημιουργκτα εικνός επαργευαυαοναξύ

5. Privatsphär: Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των διαδικασιών των πελατών και υποψηφίων μας. Πριν οποιαδήποτε δημοσίευση, ζητάμε πάντα τη συγκατάθεση των πελατών μας.

6. Διαφάνεια: δεσμευόμαστε για τη παροχή ξεκάθαρων σχέσεων στους πελάτες μας, ανεξμαρκια τη παροχή ξαυαιν Εγγυόμαστε την τήρηση των προθεσμιών. Άμεση επικοινωνία σε κάθε απρόβλεπτο γεγονός.

7. Πληροφορίες: είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε ακριβείς και επαληθευμένες πληροφορίες στίαυρα

8. Επαγγελματικές ανταλλαγές: Πρώτος στόχος μας είναι η διευκόλυνση των διασυνοριακών
επώιχειρημαικών επώννειρηρη η διευκόλυνση των διασυνοριακών λαώννχειρηρηλλνα . Δεν επιθυμούμε καμία μακροπρόθεσμη αποσταθεροποίηση της δημογραφικής ισορροπίας μεταξύ των χωρών. Προσλαμβάνουμε εργαζόμενους που θέλουν να γνωρίσουν μια νέα εμπειρία συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (3-10 ετών) και στην συνέχεια να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους συμπατριώτες τους .

9. Περιβαλλοντικές προσεγγίσεις: Ενθαρρύνουμε την ανταλλαγή των άυλων στοιχείων.

10. Κοινωνική υποστήριξη: αν χρειαστεί, συνοδεύουμε κοινωνικώς τους υποψηφίους κατά την φάσππ ενταλτγσαυαεεύουμε
κοινωνικώς τους υποψηφίους κατάςτίδσσσσππ εντλτγσαυασεεύουμε κοινωνικώς τους υποψηφίους κατά την φάσππ εητατλσγσαυασε ουμε

Zousätzlech zu dësem, musst Dir méi doriwwer wëssen.

11. Κοινωνική δέσμευση: Κάθε χρόνο από την 1η ημέρα της ύπαρξής μας , δωρίζουμε μέρος των κερδών μας στο σύλλογο " mateneen Seng Cap " Ο σύλλογος αυτός επιτρέπει μικρά παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία να ξεφύγουν λίγες ημέρες στη θάλασσα , μακριά από την ασθένεια. . Για να κάνετε μια δωρεά για αυτόν τον σύλλογο, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

Να ανταμωθούμε!

“Είμαστε μια εταιρεία συμβούλων με ανθρώπινες διαστάσεις. Θέλησή μας, να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και τους υποψήφιούς μας.
Οι αξίες μας: εμπιστοσύνη, διαφάνεια, ταπεινότητα. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε για να καθορίσουμε μαζί όλα τα σχέδια σας ... Και νλπαςνιν βοηθήσυμαον Γνωρίστε μας! "

Cédric Desmoulins, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Euromotion Medical